Bağış Yap

Yaptığınız bağışlarla kadına yönelik şiddetle mücadeleye katkı verebilir, şiddete maruz kalan kadınlarla dayanışma kurabilirsiniz.

Desteklerinizle ve gönüllü çalışanlarla birlikte, 1993 yılından bu yana kadına yönelik şiddetle mücadele ediyoruz. Vakfımıza bağış yaparak şiddete maruz kalan kadınlara ücretsiz olarak sosyal, hukuki ve psikolojik danışmanlık sunarak kurduğumuz dayanışmaya ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğine karşı farkındalık çalışmalarımıza siz de destek olabilirsiniz.

Güvenli bağış sayfamızdan kredi kartınızla ya da banka havalesiyle bağışınızı ulaştırabilir, dilerseniz aylık küçük miktarlarla düzenli destekçimiz olabilirsiniz. Hatırlatmak isteriz ki küçük de olsa düzenli destekler, çalışmalarımızı daha güvenle planlayabilmemizi ve daha etkili çalışmalar yürütebilmemizi sağlıyor.

Bağış Yapmak İstiyorum

Kadın Dayanışma Vakfı
Vakıfbank Kızılay Ticari Şube
TL Hesabı: TR690001500158007260671024

Bizden haber almak isterseniz, aşağıdaki linke isminizi bırakarak e-bültenimize kaydolabilirsiniz. E-bülten listemize, ayda bir mesajı geçmeyen, haber ve duyuru gönderileri yapıyoruz. Ayrıca altı aylık faaliyet bültenlerimizi de e-bülten abonesi olarak alabilirsiniz.

E-bülten aboneliği için tıklayın.