Bağış Yap

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında Mithatpaşa Cad. 61/12 Kızılay 06430, Çankaya/Ankara adresinde mukim Kadın Dayanışma Vakfı olarak “Veri Sorumlusu” sıfatıyla anılıyoruz. Kanun kapsamında, Veri Sorumlusu olarak kişisel verilerinizi elde etmemiz, kaydetmemiz, saklamamız, güncellememiz, sınıflandırmamız, mevzuatın izin verdiği ölçüde üçüncü kişilerle paylaşmamız veya onlara devretmemiz gibi konularda ‘veri işleme’ olarak kabul edilen işlemleri mevzuata uygun şekilde gerçekleştiriyoruz. Kadın Dayanışma Vakfı olarak, kişisel verilerin kaybolmaması ve hukuk dışı kullanılmaması için gerekli önlemleri alıyoruz.

Bu doküman, Kadın Dayanışma Vakfı’nın resmi internet sitesinin kullanımı sırasında internet sitesine iletilen kişisel verileri tanımlamak, kullanımını tarif etmek, gizlilik esaslarını belirtmek amacıyla hazırlanmıştır. www.kadindayanismavakfi.org.tr adresini ve/veya bu sayfadan yönlendirilen bağış ve destek sayfalarını ziyaret eden ziyaretçi ve kullanıcılar bu hükümleri kabul etmiş sayılır ve veriler kişilerin izin verdiği yasal çerçevede kullanılır.

Kişisel bilgiler; ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgiyi kapsar. Kadın Dayanışma Vakfı internet sitesi üzerinden elektronik ortamda doldurulan kişisel bilgiler güvenli bir şekilde saklanır. Bu bilgiler, ziyaretçi ve kullanıcıları doğrudan tanımlamadan, bilgilendirme, iletişim, tanıtım çalışmaları ve istatistiki değerlendirmeler için Vakfımız tarafından mevzuata uygun şekilde kullanılabilir. Siteden gönderilen duyuruların kendilerine ulaşmasını istemeyen kullanıcılar, istedikleri zaman bu taleplerini vakfımıza ileterek gönderimleri durdurabilir veya iletişim bilgilerini güncelleyebilirler. Ziyaretçi ve kullanıcılar kişisel bilgilerin bahsi geçen amaçlara uygun şekilde kullanılabileceğini dikkate alarak bu bilgilerini açıklamış kabul edilir.  

Kadın Dayanışma Vakfı kişisel verilerinizin uygun şekilde korunmasından sorumludur ve üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmaz. Ancak verilerinizin kısıtlı ve gereken bir bölümü, bilgilendirme ya da bağışınıza dair ilgili evrakların gönderimi amacıyla, posta/kargo hizmeti veren şirketlere, bağışçı iletişimi için e-duyuru ve ya SMS gönderimi hizmeti veren hizmet sağlayıcılara KVKK mevzuatına uygun sınırlamalarla sadece alınan hizmetin ifasında kullanılmak üzere aktarılabilir.

Resmi kurumlar tarafından, kanuni ve yasal sebeplerle yapılan resmi bilgi taleplerinin karşılanmasının hukuki olarak zorunlu olduğu durumlarda kullanıcılara ait kişisel bilgiler resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilir.

Kredi kartı ve banka hesap bilgileri gibi bağışa konu olan kişisel veriler Kadın Dayanışma Vakfı internet sitesi veri tabanına kaydedilmez ve saklanmaz. Kadın Dayanışma Vakfı’na kredi kartı ile yapılan tek seferlik ve düzenli bağışlar ve aidat ödemeleri Fonzip Üye Bağış ve Aidat Yönetimi Programı aracılığıyla sağlanmaktadır. Tüm bağış sayfaları 256 bit SSL ile şifrelenmektedir ve tüm işlemlerde 3D Güvenlik Sistemi kullanımı zorunludur. İşlemler sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler Kadın Dayanışma Vakfı internet sitesinden bağımsız olarak 128 bit SSL protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde işleme devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemez ve kaydedilemez.

Kadın Dayanışma Vakfı hiçbir zaman kredi kartı numarası ya da şifresi gibi bilgilerin bütününü e-posta aracılığıyla talep etmez. Vakfımız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez. Bununla birlikte, Kadın Dayanışma Vakfı’nın gerekli önlemleri almasına karşın internet sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, herhangi bir sorumluluğu olmayacağını beyan ederiz.

Kadın Dayanışma Vakfı herhangi bir zamanda, -yasalar çerçevesinde ya da gerekliliğinde olmak kaydıyla-, önceden haber vermeksizin gizlilik ve güvenlik koşullarında değişiklik yapabilir veya ek koşullar getirebilir. Değişiklikler her zaman Gizlilik ve Güvenlik metinlerinde yansıtılacaktır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanununu incelemek için lütfen tıklayın.

İletişim kanalları ve iletişim izinlerinize dair değişiklik yapmak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
KADIN DAYANIŞMA VAKFI
Adres: Mithatpaşa Cad. 61/12 Kızılay 06430, Çankaya/Ankara
E-posta: bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr
Tel: 0312- 430 40 05