(0312) 432 07 82  –  430 40 05
Bağış Yap

Kadın Dayanışma Vakfı olarak 2017 yılından beri İstanbul Maratonu’na katılıyor, kadınların güçlenmesi için koşan gönüllülerle bir araya geliyoruz. Bize katılın, kadın dayanışmasını birlikte büyütelim! Cevabınız evetse bize yazın; bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr

Günden güne büyüyen ve yaygınlaşan yardımseverlik koşularına daha önce çevrenizden katılan bir yakınınız yoksa haberdar olmak için tıklayın. Bu linkten 2019 Kasım sonu itibariyle 80 bin gönüllü koşucuya ulaşan Adım Adım Oluşumu’na dair bilgi alabilir, yıl içindeki çeşitli etkinlik tarihlerine ve hangi illerde düzenlendiklerine dair de bilgi bulabilirsiniz.

Eğer Kadın Dayanışma Vakfı için bir yardımseverlik etkinliğinde koşmak istiyor ama nasıl başlayacağınızı bilemiyorsanız bize bir e-posta gönderin, sizi bu konuda bulunduğunuz ile göre yönlendirelim. Yakınlarda bir etkinlik yoksa bile duyuruları yapacağımız listemize adınızı ekleyelim. Koşulara bireysel katılım ya da bir şirketin çalışanları olarak grup katılımı da mümkün.

Adım Adım Nedir?

Adım Adım, 2008 yılında, yurtdışında ‘charity run’ olarak bilinen kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan bir sivil toplum oluşumudur. Tamamen gönüllüler tarafından yönetilen Adım Adım Oluşumu, başta koşu olmak üzere yüzme, bisiklet, dağcılık gibi dayanıklılık gerektiren sporlar aracılığıyla sivil toplum kuruluşlarını (STK) ve gönüllüleri bir araya getiren platformlar kuruyor ve önemli sosyal sorumluluk projelerine maddi kaynak ve tanıtım desteği sağlıyor.

İyilik Peşinde Koş Platformu Nedir?

İyilik Peşinde Koş Platformu, Adım Adım’ın desteklediği Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu internet platformudur.

Koşucular bu platform ile kendi kampanyalarını oluşturabilir, anlık olarak kampanyalarına yapılan bağışların miktarını ve sayısını takip edebilir, kredi kartı ile kampanyalarına direk bağış alabilirler.