lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /home/wwwkadin/public_html/wp-content/themes/theme54859/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37 İletişim | Kadın Dayanışma Vakfı

DUYURU

Kadın Danışma Merkezimiz raporlama, güncelleme ve arşivleme gibi çalışmalar için Ocak ayında 1 ay süreyle başvuruya kapalı olacak ve bu süre içerisinde Vakfımıza telefonla ulaşılamayacaktır.

Ocak ayı boyunca bize bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr e-mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Kadın Danışma Merkezimize maruz kaldığınız şiddet nedeniyle sosyal, hukuki ve psikolojik destek almak için çalışma saatlerimiz içerisinde telefonla, merkeze gelerek yüz yüze veya e-mail ile ulaşabilirsiniz. Merkez Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri saat 11.00-17.00 arasında; Perşembe günleri ise saat 13.00-17.00 arasında açıktır. Başvurularda kimlik vb. herhangi bir belge aranmaz ve sağlanan destek karşılığında ücret talep edilmez.

Kadın Dayanışma Vakfı resmi tatillerde, 8 Mart ve 25 Kasım günlerinde kapalıdır.

Adres: Mithatpaşa Caddesi No: 61/12  Kızılay/Ankara

Tel: (0312) 432 07 82  –  430 40 05