GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKAMIZ

Bu doküman, Mithatpaşa Cad. 10/11 Sıhhiye 06430, Çankaya/Ankara adresinde bulunan Kadın Dayanışma Vakfı’nın www.kadindayanismavakfi.org.tr adresindeki resmi web sitesinin kullanımı sırasında web sitesine iletilen kişisel verileri tanımlamak, kullanımını tarif etmek, gizlilik esaslarını belirtmek amacıyla hazırlanmıştır.

www.kadindayanismavakfi.org.tr adresini ziyaret eden ziyaretçi ve kullanıcılar bu hükümleri kabul etmiş sayılır.

Kişisel bilgiler; ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgiyi kapsar. Kadın Dayanışma Vakfı web sitesi üzerinden elektronik ortamda doldurulan kişisel bilgiler saklanır; ancak üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmaz. Bu bilgiler, ziyaretçi ve kullanıcıları doğrudan tanımlamadan, bilgilendirme, iletişim, tanıtım çalışmaları ve istatistiki değerlendirmeler için Vakfımız tarafından kullanılabilir. Siteden gönderilen duyuruların kendilerine ulaşmasını istemeyen kullanıcılar, istedikleri zaman bu taleplerini Vakfımıza ileterek gönderimleri durdurabilir, veya iletişim bilgilerini güncelleyebilirler. Ziyaretçi ve
kullanıcılar kişisel bilgilerin bahsi geçen amaçlara uygun şekilde kullanılabileceğini dikkate alarak bu bilgilerini açıklamış kabul edilir.

Resmi kurumlar tarafından, kanuni ve yasal sebeplerle yapılan resmi bilgi taleplerinin karşılanmasının hukuki olarak zorunlu olduğu durumlarda kullanıcılara ait kişisel bilgiler resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilir.

Kredi kartı ve banka hesap bilgileri gibi bağışa konu olan kişisel veriler Kadın Dayanışma Vakfı web sitesi veri tabanına kaydedilmez ve saklanmaz. Kadın Dayanışma Vakfı’na kredi kartı ile yapılan tek seferlik ve düzenli bağışlar ve aidat ödemeleri FonZip Üye, Bağış ve Aidat Yönetimi Programı aracılığıyla sağlanır. Tüm FonZip sayfaları 256 Bit SSL ile şifrelenmektedir ve tüm işlemlerinde 3D Secure kullanımı zorunludur. İşlemler sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler Kadın Dayanışma Vakfı web sitesinden bağımsız olarak 128 Bit SSL protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde işleme devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemez ve kaydedilemez.

Kadın Dayanışma Vakfı hiçbir zaman kredi kartı numarası-şifresi gibi bilgileri e-posta aracılığıyla talep etmez. Vakfımız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez. Kadın Dayanışma Vakfı’nın gerekli önlemleri almasına karşın web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.
Kadın Dayanışma Vakfı herhangi bir zamanda, önceden haber vermeksizin gizlilik ve güvenlik koşullarında değişiklik yapabilir veya ek koşullar getirebilir.

İPTAL-İADE KOŞULLARI

Bağışçılar, bağışı yaptıkları tarihten itibaren 30 gün içinde yapılan bağışın iptal ve iade edilmesini talep edebilirler. Bağışçılar, iptal talebi için bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr e-posta adresi; 0312 432 07 82 – 0312 430 40 05 telefon numaraları veya Mithatpaşa Cad. 10/11 Sıhhiye 06430, Çankaya/Ankara adresinden Kadın Dayanışma Vakfı ile iletişim kurabilirler.

İptal ve iade işlemine dair gerektiği durumlarda yazılı bilgilendirme istenebilir. İptal talebine dair onay bilgisinin verilmesinin ardından işlem başlatılır. Kredi kartı ile online yapılan bağışlarda iptal, ilgili banka tarafından kullanıcının kredi kartına bankanın prosedürlerine uygun olarak yapılır. Süre konusunda Vakfımızın herhangi bir tasarrufu bulunamaz.

Kredi kartı ile yapılan düzenli bağışlar, kredi kartından çekim tarihinden en az 7 gün önce bildirildiği takdirde iptal edilerek, çekim işlemleri durdurulur. Düzenli bağışlar fonzip.com/kadindayanismavakfi adresinden kullanıcılar tarafından iptal edilebilir.

Her türlü soru ve sorun için bağışçılar bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr e-posta adresi; 0312 432 07 82 – 0312 430 40 05 telefon numaraları veya Mithatpaşa Cad. 10/11 Sıhhiye 06430, Çankaya/Ankara adresinden Kadın Dayanışma Vakfı ile irtibat kurabilirler. Talepler iş günlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında işleme alınabilir. İptal ve iade işlemi, bağışı yapan kişi tarafından talep edilmelidir.

Kadın Dayanışma Vakfı, web sitesinde yer alan Bağışçı Hakları Beyannamesi’nin imzacısıdır. Tüm bağışçılar beyannamede yer alan haklara sahiptir.

Vakfımız iptal ve iade koşullarında değişiklik yapabilir. Değişiklikler site üzerinde düzeltildiği andan itibaren geçerli olacaktır.