(0312) 432 07 82  –  430 40 05

Yardımseverlik Koşusu, koşu gibi dayanıklılık gerektiren sporlar aracılığıyla sivil toplum örgütleri (STÖ) için kaynak yaratma metodudur. Bir STÖ'ye destek olmak isteyen gönüllü koşucular maraton öncesinde yardımseverlik koşusu yapacaklarını çevrelerine duyurur ve başlatacakları bağış kampanyası aracılığı ile bağış toplarlar. Toplanan bağışlar doğrudan destek verilen STÖ'nün banka hesabına aktarılır. Kampanya süresince bir yandan STÖ'nün çalışmalarını desteklemek için bağış toplanırken, bir yandan da STÖ'nün çalışmaları hakkında farkındalık yaratılmış olur.

Neden Yardımseverlik Koşusu?

Motivasyon: Kendinize bir hedef koyarak o hedef için hazırlanmak, antrenmanlar yapmak ve kadına yönelik şiddetle mücadele eden bir kadın örgütüne kaynak yaratacağınızı bilmek size motivasyon sağlayacak.

Farkındalık: Koşucular İPK profilleri üzerinden destek olacakları STK’nın projesini seçecek ve tüm çevrelerine ne için koşacaklarını anlatarak bağış isteyecekler. Böylece destekledikleri STK için farkındalık yaratacaklar.

En önemlisi: Çevrenizi destek olmak için harekete geçirmek, heyecanı paylaşmak, kendinizi koşuyu tamamlamak için zorlamak ve emeğinizin karşılığını yapılan bağışlarda görmek, bu sayede kadın dayanışmasına katkı vermek size ve hepimize iyi gelecek!

Gelin Dayanışmayı Büyütelim!

Burası biraz daha beslenecek, henüz bitmedi..