(0312) 432 07 82  –  430 40 05

İPTAL-İADE KOŞULLARI

Bağışçılar, bağışı yaptıkları tarihten itibaren 30 gün içinde yapılan bağışın iptal ve iade edilmesini talep edebilirler. Bağışçılar, iptal talebi için bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr e-posta adresi; 0312 432 07 82 – 0312 430 40 05 telefon numaraları veya Mithatpaşa Cad. 61/12 Sıhhiye 06430, Çankaya/Ankara adresinden Kadın Dayanışma Vakfı ile iletişim kurabilirler. İptal ve iade işlemine dair gerektiği durumlarda yazılı bilgilendirme istenebilir.

İptal talebine dair onay bilgisinin verilmesinin ardından işlem başlatılır. Kredi kartı ile online yapılan bağışlarda iptal, ilgili banka tarafından kullanıcının kredi kartına bankanın prosedürlerine uygun olarak yapılır. Süre konusunda Vakfımızın herhangi bir tasarrufu bulunamaz.

Kredi kartı ile yapılan düzenli bağışlar, kredi kartından çekim tarihinden en az 7 gün önce bildirildiği takdirde iptal edilerek, çekim işlemleri durdurulur. Düzenli bağışlar fonzip.com/kadindayanismavakfi adresinden kullanıcılar tarafından iptal edilebilir.

Her türlü soru ve sorun için bağışçılar bilgi@kadindayanismavakfi.org.tr e-posta adresi; 0312 432 07 82 – 0312 430 40 05 telefon numaraları veya Mithatpaşa Cad. 61/12 Sıhhiye 06430, Çankaya/Ankara adresinden Kadın Dayanışma Vakfı ile irtibat kurabilirler. Talepler iş günlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında işleme alınabilir. İptal ve iade işlemi, bağışı yapan kişi tarafından talep edilmelidir.

Kadın Dayanışma Vakfı, web sitesinde yer alan Bağışçı Hakları Beyannamesi’nin imzacısıdır. Tüm bağışçılar beyannamede yer alan haklara sahiptir.

Vakfımız iptal ve iade koşullarında değişiklik yapabilir. Değişiklikler site üzerinde düzeltildiği andan itibaren geçerli olacaktır.